Bekijk hieronder een aantal van mijn referenties

 

 

Ioannis Makrakis, Technical Support Specialist syncreon
You helped me relocating and joining a new company in a new country. I wish I always have to deal with professionals who offer that kind of services.
Rob Bruinincx, Vice President HR Europe syncreon
Elma heeft ons geholpen in een drukke periode. Zij heeft laten zien een echte HR business partner en interimmer te zijn: snel ingewerkt, zelfstandig, initiatief nemend en allround. Een sterk punt van Elma is dat zij in korte tijd een stevige en vertrouwde relatie weet op te bouwen met management en medewerkers. Voor het MT en HR collegas was zij een goede sparring partner voor alle voorkomende HR vraagstukken. Elma schakelt moeiteloos tussen uitvoering en (Engelstalig) management. Ik heb Elma ervaren als een enthousiast en betrokken professional die op pragmatische wijze en met veel plezier in het vak haar werkzaamheden verricht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbara von Henning, Proces Manager Autobedrijf PostNL
Sterk in projectmatig werken, onderzoekt goed waar e.e.a. toe moet leiden, is hands on en kan goed vanuit beleid denken. Elma straalt rust en kalmte uit, ook tijdens hectische tijden, dat heb ik als erg prettig ervaren. Elma heeft altijd overzicht. Ik vind haar creativiteit ook heel mooi, daar loopt ze niet mee te koop, maar ze denkt in kansen en mogelijkheden, erg prettig. Blik op einddoel, goede focus, niet star, enorme werkethiek.